Home > General > Tenyit de vermell

Tenyit de vermell

10/11/2017

Tot i no estar acostumats, els mercats de tant en tant ens recorden que no tot és de color de rosa. La darrera jornada de cotització n’és una prova. En aquest cas, només certs selectius asiàtics (i estranyament no era el Nikkei japonès) tancaven amb un registre lleugerament positiu. La resta de selectius europeus així com els nord-americans mostraven retrocessos moderats. Sense noves referències, els inversors es decidien per les vendes deixant el DAX com un dels més perjudicats d’Europa (-1,49%). Per altra banda, l’IBEX-35 també destacava per registrar set sessions consecutives amb caigudes. Posant el punt de mira en la jornada d’avui i per tancar la setmana veurem publicacions de resultats de Técnicas Reunidas, Arcelormittal i Allianz, entre altres. En l’àmbit macroeconòmic, dades de producció industrial del setembre a França, el Regne Unit i Italià.

Categories: General Tags: