Home > General > Focus en la microeconomia

Focus en la microeconomia

09/11/2017

El degoteig de presentacions empresarials del tercer trimestre d’enguany no s’atura. Durant la jornada d’avui estarem atents a Nvidia, Adidas, Walt Disney, Siemens i Continental, entre altres. A part, en l’àmbit macroeconòmic estarem atents a les balances comercials de Portugal i Alemanya del mes de setembre. Pel que fa a la darrera sessió, amb el focus posat en les referències microeconòmiques, els mercats europeus mostraven registres plans. L’obertura dels EUA no despertava amb millor cara. Els selectius de Wall Street mostraven signe negatiu a tancament europeu. Pel que fa a la renda fixa, els inversors es decantaven per la compra d’actius. Un exemple era el tipus d’interès del bund alemany. L’interès exigit a la referència europea baixava fins al 0,326% des del 0,363% del mes anterior.

Categories: General Tags: