Home > General > Més publicacions de resultats

Més publicacions de resultats

08/11/2017

El dia d’ahir es lliurava amb poques referències macroeconòmiques d’importància. L’atenció de la jornada es centrava en la reunió de l’Ecofin i la compareixença del president del Banc Central Europeu, Mario Draghi. En el terreny corporatiu, la major part de les companyies americanes ja han publicat, en general per sobre de les expectatives. En el cas europeu, ahir era el torn d’Adecco, Iberdrola i Gas Natural, entre d’altres. Una de les grans castigades de la darrera sessió era Siemens Gamesa. La companyia, amb la publicació de resultats, i sobretot amb la nova revisió de previsions, registrava una caiguda rondant el -6%. L’ibex 35 espanyol marcava novament un dels pitjors registres entre              els principals selectius europeus.

Categories: General Tags: