Home > General > Europa, plana

Europa, plana

18/10/2017

Nou inici de setmana sense canvis en la temàtica d’actualitat del país veí. La resposta de Carles Puigdemont al president espanyol va obligar l’IBEX-35 a obrir amb pèrdues moderades mentre que la resta de mercats europeus van mostrar comportaments lleugerament alcistes. En l’àmbit corporatiu, una de les sorpreses va ser el nou profit warning de la companyia fabricant d’aerogeneradors Siemens Gamesa. La rebaixa de previsions que va publicar divendres va pressionar el valor a la baixa (-6%) durant tota la jornada d’ahir. Pel que fa a la divisa, la firma suïssa Julius Baer va refermar les previsions baixistes sobre l’euro recolzant-se en la crisi catalana, així com en altres factors polítics a Europa. En la darrera sessió de cotització l’eurodòlar jugava sobre nivells d’1,18

Categories: General Tags: