Home > General > Setmana tranquil·la

Setmana tranquil·la

14/10/2017

La majoria d’índexs europeus sumaven un còmput setmanal lleugerament positiu. L’ibex 35, amb el retorn de “l’estabilitat”, era un dels més positius dels selectius. Durant la jornada d’ahir, un dels valors que destacava per sobre dels altres era ArcelorMittal. La siderúrgica europea es marcava un increment en preu del 7% després d’anunciar la recompra de deute (cosa que indica una bona situació financera de la companyia). Per altra banda, centrant-nos en els EUA, els mercats de Wall Street cotitzaven amb to verd davant una bona dada de vendes al detall, que augmentava un 1,6% durant el mes de setembre. A més, la confiança del consumidor de la Universitat de Michigan també publicava amb força situant-se en 101,1 davant el 95 esperat. En aquest context, el par euro dòlar mantenia nivells d’1,183. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: