Home > General > Sembla que torna l’estabilitat

Sembla que torna l’estabilitat

12/10/2017

Ahir, l’IBEX-35 marcava el millor registre d’entre els selectius europeus. Tot i que l’atenció segueix en el marc polític del país veí, la darrera sessió servia per recuperar part del capital perdut durant les jornades passades. Els altres índexs de referència de la zona euro registraven signes mixtos, sense gran volatilitat. De la mateixa manera, Wall Street obria mixt jugant amb nous màxims històrics. Quant a la divisa europea, s’estabilitzava en valors d’1,18 contra el dòlar. Pel que fa al cru, l’OPEP revisava a l’alça les previsions de demanda d’enguany i del 2018. El preu de l’or negre es mantenia estable, en nivells de 50,70 dòlars per barril per part del WTI, i de 56,28 per barril el Brent.

Categories: General Tags: