Home > General > En espera de noves decisions

En espera de noves decisions

11/10/2017

La darrera sessió de cotització europea tancava amb correccions en els principals parquets. En espera de noves decisions per part de Catalunya, amb els inversors mantenint la cautela, l’Ibex 35 aguantava per sobre dels 10.000 punts. La dada positiva de la jornada la posava el Fons Monetari Internacional. La institució internacional revisava a l’alça les perspectives de la majoria d’economies avançades. En el cas del país veí, l’FMI mantenia el creixement en el +3,1%, mentre que les perspectives del 2018 augmentaven fins al +2,5%. A l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street presentava una obertura positiva. Quant a la divisa europea, els nivells d’euro s’apreciaven situant-se en 1,181 contra la divisa americana.

Categories: General Tags: