Home > General > Catalunya segueix en el punt de mira

Catalunya segueix en el punt de mira

10/10/2017

La gran pregunta del dia és si declararan o no la independència de Catalunya. Això, tenint en compte el degoteig d’empreses que la setmana passada traslladaven les seus socials cobrint-se així de possibles càstigs en borsa: La Caixa, Sabadell, Gas Natural, AgBar, Oryzon, Service Point, Naturhouse, entre d’altres que encara s’han de pronunciar. Igualment, la prima           de risc espanyola semblava aguantar els nivells, no podien dir el mateix els bons de la Generalitat, que en poc temps han rebut cert càstig en preu. Els principals índexs en espera de més informació per processar, han cotitzat tant a Europa com als EUA amb certa estabilitat.
D’altra banda, els salaris als EUA creixien un 2,9% anualitzat, el ritme més alt del 2009, amb una taxa d’atur en 4,2% (mínims del 2000). Serà aquesta la pressió inflacionista tan desitjada ?

Categories: General Tags: