Home > General > Recollida de beneficis

Recollida de beneficis

07/10/2017

Tot i la bona dada alemanya de primera hora, que publicava les comandes de fàbriques durant el mes d’agost superant les previsions, els mercats europeus van registrar caigudes moderades en la darrera sessió de cotització. Pel que fa a l’Ibex-35 es mantenia en línia amb la resta de selectius d’Europa. Per altra banda, la prima de risc espanyola es desinflava fins als 125 punts. A part ahir, als Estats Units d’Amèrica es publicava una de les referències més importants de la setmana: l’atur del mes de setembre. La taxa d’atur seguia mostrant una notable fortalesa del mercat laboral nord-americà en situar-se en el 4,2%. Aquesta publicació refermaria l’expectativa d’una nova pujada de tipus per part de la FED abans de finalitzar l’any. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: