Home > General > L’ibex-35 torna a respirar

L’ibex-35 torna a respirar

06/10/2017

Durant la jornada d’ahir, els inversors seguien de prop l’evolució de l’índex espanyol. La darrera sessió tancava amb rendiments positius, recuperant gairebé la totalitat del perdut durant el dia de dimecres. Això es va produir tot i presenciar una obertura força plana del selectiu. Els valors bancaris que més patien durant el transcurs d’aquesta setmana rebotaven davant els rumors d’un canvi de domicili fora de Catalunya. A part, una notícia publicada per part d’un dels mitjans de comunicació més reconeguts sobre la qüestió catalana, relaxava positivament el mercat. D’altra banda, la divisa europea corregia lleugerament fins a nivells d’1,17 mentre els principals índexs de Wall Street obrien en positiu.

Categories: General Tags: