Home > General > Seguim amb baixes volatilitats

Seguim amb baixes volatilitats

22/09/2017

Els selectius de Wall Street es mantenien estables després de la compareixença de Janet Ye-llen. Encara que la Reserva Federal dels EUA preveia una nova pujada del preu del diner abans de finalitzar l’any (previsiblement al desembre), dimecres passat els mantenien inalterats. La divisa europea reaccionava depreciant-se respecte el dòlar americà des de nivells d’1,20 fins a 1,19. Igualment, la jornada d’ahir tornàvem a veure una lleugera recuperació de l’euro, situant-lo en 1,195. Seguint en la darrera sessió de cotització, els principals índexs europeus mostraven tancaments en verd. En el cas del parquet espanyol, l’Ibex-35 registrava una suau pujada (+0,05%) recuperant part del perdut dimecres (-0,83%).

Categories: General Tags: