Home > General > Correccions suaus

Correccions suaus

21/09/2017

Els mercats europeus aixecaven la jornada amb tímides correccions. En el cas espanyol, la presentació de resultats d’Inditex encapçalava els titulars de primera hora. El benefici net del 2s fiscal se situava en 1.366 milions d’euros, força en línia amb l’esperat pel consens. No obstant això, el marge brut de la companyia quedava per sota de les estimacions i deixava la cotització del valor en vermell. Per altra banda, les tensions viscudes a Catalunya provocaven un comportament negatiu de l’IBEX-35, que es desmarcava de la resta de selectius europeus i fregava el -1%. Als EUA, en espera de les paraules de Janet Yellen i les possibles pistes sobre política monetària, Wall Street es mantenia pla a tancament europeu.

Categories: General Tags: