Home > General > Amb la vista fixada a Jackson Hole

Amb la vista fixada a Jackson Hole

22/08/2017

Dilluns passat els mercats ja miraven a la gran cita de la setmana: la conferència anual de la Fed a Jackson Hole, però no deixaven de banda les modestes caigudes de les darreres sessions. Només el Swiss Market aconseguia cotitzar en pla, ja que l’OMX Stockholm 30, el Dax o l’Euro Stoxx 50 es situaven al capdavant dels índexs amb pèrdues. A l’Àsia, el Nikkei continuava amb el seu descens. Durant els últims 15 dies, el selectiu japonès ha passat de trobar-se als 20.000 punts a fregar els 19.400. Per altra banda, el petroli Brent queia aproximadament un 1,5%, encara per sobre dels 51 dòlars. El West Texas també experimentava un rendiment similar, situant-se prop dels 48 dòlars. Finalment, la nord-americana Herbalife llençava un programa de recompra d’accions per valor de 600 milions de dòlars, resolent així la situació borsària de la companyia, que va arribar a perdre un 7,5% el passat dia 14. A conseqüència d’això, les seves accions guanyaven més d’un 10%.

Categories: General Tags: