Home > General > Els mercats van romandre tristos

Els mercats van romandre tristos

19/08/2017

Els efectes de l’atemptat terrorista perpetrat dijous a la tarda a la ciutat de Barcelona es deixaven sentir a les principals places del continent: l’Ibex-35 obria amb una caiguda del voltant de l’1,5% i arribava a perdre els 10.300 punts, tot i recuperar part del perdut a mesura que avançava la jornada. La resta de borses, en especial el FTSE 100 o el CAC 40, mostraven també un comportament negatiu. El Dow Jones, entre altres, també se’n ressentia notablement. El sector turístic era un dels més afectats, amb valors com IAG, propietària d’Iberia i Vueling, (pèrdues de més d’un 2%); EasyJet (aproximadament un 1%) o Air France-KML (també més d’un 2%). Com a contrapartida, l’or tocava els 1.300 dòlars l’unça, actuant com a refugi.

Categories: General Tags: