Home > General > El BCE i la Fed publiquen les actes

El BCE i la Fed publiquen les actes

18/08/2017

Els índexs europeus es prenien un descans durant el dia d’ahir i sofrien modestes retallades, amb Wall Street seguint l’estela dels parquets del vell continent. El Dow Jones, concretament, es tornava a situar per sota del nivell dels 22.000 punts a tancament europeu. Les actes de l’última reunió del BCE captaven l’atenció dels analistes: l’organisme mostrava la seva preocupació per la fortalesa de l’euro i l’impacte que una pujada duradora de la divisa tindria sobre l’economia i la inflació. Aquest, per la seva banda, reaccionava agreujant la seva caiguda i deixant-se aproximadament un 1% en relació al dòlar cap al migdia, capgirant (parcialment) la situació més tard. La Fed també publicava les seves respectives actes, complint amb les expectatives. Deixant inalterat el tipus d’interès (1-1,25%), no especificava quan començaria amb la normalització del seu balanç, adoptant un to menys precís.

Categories: General Tags: