Home > General > Continua la recuperació dels parquets

Continua la recuperació dels parquets

17/08/2017

Le remuntada de les borses europees no pitjava el fre i encadenava una tercera sessió de repunts generalitzats. Mentre l’índex espanyol s’establia còmodament per sobre dels 10.500 punts, el MIB italià rondava els 22.000. Nova York recolzava el rebot i obria amb lleugeres pujades. La gran referència del dia a Europa era la publicació de les dades del PIB de la zona euro, que no presentaven sorpreses: durant el segon trimestre de l’any ha crescut un 0,6% (un 2,2% interanual). Pel que fa al mercat de divises, l’euro cotitzava molt a prop dels 1,17 dòlars després que diverses fonts anunciessin que Mario Draghi no utilitzaria la cita de la Fed a Jackson Hole per parlar sobre la nova estratègia del BCE. Després del sòlid creixement europeu, els inversors apuntaven a l’esdeveniment com un punt de partida per iniciar el debat sobre com recalibrar la política monetària.

Categories: General Tags: