Home > General > L’IPC dels Estats Units, menor que l’esperat

L’IPC dels Estats Units, menor que l’esperat

12/08/2017

Una jornada més i una sessió de vendes generalitzades que se sumava a les anteriors. El DAX alemany era l’únic índex que aconseguia contenir la pressió baixista i cotitzava de manera bastant plana durant la tarda d’ahir, ja que les altres borses, com ara la italiana o l’espanyola, es deixaven més d’un 1% pel camí. A Hong Kong, el Hang Seng no abandonava la tendència negativa dels últims dies. No obstant això, a l’altra banda de l’Atlàntic, el Dow Jones, l’S&P-500 i el Nasdaq tornaven al verd a tancament europeu, tractant de salvar la seva pitjor setmana des del novembre. Les dades de l’IPC del mes passat captaven l’atenció dels analistes en tractar-se d’una de les variables que més monitoritza la Fed per guiar la seva política monetària, amb la propera reunió del setembre a l’horitzó. La inflació creixia menys de l’esperat al país nord-americà, augmentant un 0,1% al juliol i un 1,7% interanual, una dècima menys del previst.

Categories: General Tags: