Home > General > Noves mesures europees

Noves mesures europees

02/08/2017

El preu del barril tipus West Texas –de referència als Estats Units– queia i s’allunyava de la barrera dels 50 dòlars franquejada dilluns passat per primer cop des del mes de maig, mentre que l’or, per la seva banda, es beneficiava de la debilitat del dòlar. El metall preciós, un dels actius refugi per excel·lència, continuava atraient l’atenció dels inversors i superava els 1.270 dòlars l’unça ahir a la tarda. A Europa, els països de la UE analitzen aquests dies la introducció d’una mesura que permeti congelar temporalment la retirada de dipòsits de bancs en dificultats, segons un document preparat per la presidència d’Estònia a l’entitat. És tractaria, per tant, de corralitos amb els quals es pretendria evitar situacions com la viscuda per Popular recentment. Això sí, la proposta ha causat un intens debat dins del bloc comú.

Categories: General Tags: