Home > General > Lleuger retrocés

Lleuger retrocés

01/08/2017

L’últim dia de mes els índexs borsaris europeus cotitzaven sense grans canvis. L’IBEX-35 acabava per sobre del resultat registrat a final del mes anterior (10.444 punts) amb una modesta variació d’aproximadament un +0,6% mensual. L’EuroStoxx-50, per la seva part, ajornava l’assalt als 3.500 punts després de la darrera onada de resultats retrocedint lleugerament. Als Estats Units, el Dow Jones continuava amb l’escalada a màxims històrics supe­rant els 21.900 punts a tancament europeu. La publicació de l’IPC de l’Eurozona marcava la jornada, evitant sorpreses i situant-se a l’1,3% previst pels analistes. La inflació, per tant, es manté en línia amb la xifra del juny, quan es va frenar notablement el seu repunt. Amb aquest anunci, a mitja sessió l’euro es devaluava i retrocedia des de màxims de dos anys i mig però més tard es retrobava amb la tendència alcista i apuntava als 1,18 dòlars.

Categories: General Tags: