Home > General > Torn per als bancs

Torn per als bancs

29/07/2017

La setmana tancava amb la concentració de resultats del sector bancari. BBVA presentava un benefici de 2.306 milions d’euros (un 25,9% més respecte de l’any passat) i Santander, de 3.616 milions (un 24% més). Les referències del sector es completaven amb les xifres de CaixaBank i Sabadell, que milloraven un 31,6% i un 5,9% durant el trimestre en comparació al 2016. Tot i això, només CaixaBank aconseguia un suport clar al mercat i va guanyar  més d’un 2% durant la sessió. Quant al petroli, el preu del Brent es consolida per sobre dels 50 dòlars i supera els 52, s’activen així les pujades en les rendibilitats del deute públic europeu. L’interès exigit al bo espanyol a 10 anys supera l’1,5%, i el del britànic, l’1,2%. Als Estats Units, el creixement del PIB en aquest segon trimestre superava el de l’anterior període per més del doble, amb un 2,6%.

Categories: General Tags: