Home > General > Més resultats corporatius

Més resultats corporatius

27/07/2017

Les empreses lligades al petroli veien amb optimisme com el barril de Brent reconqueria el nivell dels 50 dòlars i es consolidava per sobre d’aquest valor durant la jornada d’ahir. Les companyies automobilístiques destacaven per la publicació de resultats: Peugeot accelerava a l’Euronext Paris, pujant més d’un 3% en millorar substancialment els seus marges amb uns comptes que registraven augments tant de vendes com de beneficis. L’inici de les tres jornades de presentació de resultats ahir multiplicava les referències per la borsa espanyola, que conservava els 10.500 punts. Des del Regne Unit ens arribava el creixement del PIB per al segon trimestre del país britànic, que amb un 0,3% superava per una dècima el corresponent a l’anterior trimestre. El dòlar congelava les seves caigudes en espera de la Fed, mentre que l’euro, per la seva banda, repetia als 1,16 dòlars habituals dels últims dies després de marcar nous màxims històrics de dos anys.

Categories: General Tags: