Home > General > Jornada de recuperació parcial

Jornada de recuperació parcial

20/07/2017

En el meridià de la setmana, les borses europees només recuperaven una part del que havien perdut dimarts passat: l’EuroStoxx 50 s’acostava tímidament als 3.500 punts, i fins i tot els superava, però no es mantenia per sobre d’aquest nivell i el Dax alemany buscava recuperar els 12.500 punts infructuosament. Sense grans dades macroeconòmiques a la vista, la temporada de resultats exercia un cop més de referència per als inversors de renda variable europea. BHP Billinton, per exemple, publicava l’evolució de les seves vendes durant l’últim trimestre, presentant un increment del 8% que s’ajustava a l’esperat per la major minera del món. Finalment, el barril de Brent es refredava durant la sessió d’ahir, quedant-se per sota dels 50 dòlars de nou. Als Estats Units, el preu del West Texas pujava i es quedava proper als 47 dòlars. Durant el dia d’avui, estarem atents a la reunió del Banc Central Europeu.

Categories: General Tags: