Home > General > Trump desinfla el dòlar

Trump desinfla el dòlar

19/07/2017

Dimarts es tenyia de vermell i Wall Street obria amb pèrdues, amb els operadors al parquet novaiorquès apostant per les vendes des dels primers compassos de la jornada. A Europa, els mals resultats d’Ericsson (que queia més d’un 15%) arrossegaven l’OMX Stockholm 30, que perdia prop d’un 2%. Contrastant amb la tònica negativa generalitzada, les accions de la firma tecnològica Netflix es disparaven més d’un 10% després de la publicació, dilluns, d’uns resultats més positius de l’esperat. Passant al mercat de divises, el dòlar es desinflava a mínims d’un any amb el naufragi de la reforma sanitària proposada per Donald Trump com a detonant. L’euro havia amagat amb refredar la seva escalada a l’inici del segon semestre després de consolidar-se als 1,14 dòlars, però les novetats polítiques han tornat a activar la pujada de la divisa comunitària, que cotitzava més a prop dels 1,16 que dels 1,15.

Categories: General Tags: