Home > General > Inici de setmana en espera del BCE

Inici de setmana en espera del BCE

18/07/2017

El creixement del PIB més gran de l’esperat a la Xina (un 6,9% al segon trimestre de l’any, una dècima més de l’esperat) relaxava les borses europees aquest dilluns, amb el petroli més a prop del nivell psicològic dels 50 dòlars. L’Ibex-35, en espera de l’arribada de les primeres onades de presentació de resultats, es mantenia per sobre dels 10.600 punts tot i haver patit una lleugera correcció a la baixa al finalitzar la sessió. Per altra banda, l’agenda del dia incloïa la publicació de l’IPC de l’eurozona, que durant el mes de juny es moderava i se situava l’1,3%, una dècima per sota de la lectura corresponent al mes anterior. La relaxació dels preus respon al menor repunt de l’energia, principalment, que pujava un 1,9% interanual (sensiblement menor al 4,5% de maig). Ara, l’atenció està centrada en la reunió del BCE d’aquest dijous vinent.

Categories: General Tags: