Home > General > Amb la vista fixada a l’altra banda de l’Atlàntic

Amb la vista fixada a l’altra banda de l’Atlàntic

15/07/2017

El final de setmana presentava els resultats empresarials i dades macroeconòmiques provinents dels Estats Units, que no treien de dubtes Wall Street i traslladaven aquesta indefinició als parquets europeus. L’IBEX-35 es limitava a consolidar el que havia guanyat durant la setmana mentre que el DAX alemany i el FTSE-100 britànic no concretaven l’assalt als respectius màxims històrics. L’inici de la temporada de resultats donava a conèixer, entre d’altres, el bon resultat de Wells Fargo per al segon trimestre. Amb un benefici net de 5.404 milions de dòlars, el banc dels EUA guanya un 4,5% més que en el mateix període de l’any passat. Un altre punt és el mercat de divises, que congelava els canvis durant la primera meitat de la sessió, amb els inversors pendents de la publicació de dades al país nord-americà. Tot i això, al final de la sessió la lliura registrava alces properes a l’1% amb relació a la divisa americana, trencant la barrera d’1,30 dòlars.

Categories: General Tags: