Home > General > Principals mercats en vermell

Principals mercats en vermell

12/07/2017

Els mercats es van mostrar cautelosos en espera de sessions més carregades de referències de pes. En aquest sentit, s’espera avui la compareixença de Janet Yellen, presidenta de la Fed, amb la qual cosa el mercat podria tenir més clar el rumb que adoptarà el banc central nord-americà. A més, després que BNP Paribas, Barclays i Goldman Sachs revisessin a la baixa les seves respectives estimacions pel preu del petroli, el Brent i el West Texas es desplomaven. Tanmateix, ambdós es recuperaven i acabaven el dia amb variacions a l’alça. De moment durant el 2017, el petroli ha perdut aproximadament un 18% del seu valor tot i els esforços de l’OPEP per reduir els excessos d’oferta global. En darrer terme, també veiem com Telefónica, endarrerida durant les últimes jornades fins al llindar dels 9 euros, rebia un informe favorable emès per un reconegut banc d’inversió que aconsellava “sobreponderar” la inversió a l’operadora espanyola, elevant el seu preu objectiu fins als 11,5 euros.

Categories: General Tags: