Home > General > L’euro, en zona de màxims

L’euro, en zona de màxims

08/07/2017

En aquest final de setmana destacava la reunió del G-20 a la ciutat alemanya d’Hamburg, en la qual Trump i Putin es retrobaven i esperaven que “entre Rússia i els Estats Units passin moltes coses positives”. A més, a les portes de l’imminent inici de la temporada de presentació de resultats empresarials, les companyies afronten un escenari amb canvis remarcables: l’euro tornava a cotitzar en zona de màxims de més d’un any i, per contra, la lliura es desinflava i es replegava fins a nivells molt propers a 1,13 respecte de l’euro. Una dada esperada de la jornada era l’informe oficial d’ocupació dels Estats Units que, tot i presentar un resultat positiu amb 222.000 llocs de treball creats al mes de juny, no provocava grans ajustos addicionals entre les principals divises i deixava fred l’IBEX-35, que no recuperava els 10.500 punts. En un altre ordre de coses, la junta de directors del MEDE aprovava el desemborsament del tercer tram del paquet de rescat a Grècia, de 8.500 milions d’euros.

Categories: General Tags: