Home > General > Lleugerament a la baixa

Lleugerament a la baixa

05/07/2017

En una jornada marcada pel tancament de Wall Street amb motiu de la celebració del Dia de la independència als Estats Units (i la consegüent escassetat de referències a Europa), Corea del Nord va afirmar ahir posseir un míssil d’abast intercontinental, agreujant així la situació de constant tensió internacional. Un altre punt important serà l’ampliació de capital de Santander (7.072 milions d’euros), que ahir resistia amb caigudes molt suaus: les seves accions es mantenien als 5,95 euros al tancament de la sessió. Sense deixar el sector bancari de banda, la Comissió Europea (CE) autoritzava ahir Itàlia a recapitalitzar amb 5.400 milions d’euros provinents de fons públics Monte dei Paschi di Siena, el banc més antic del món. Per acabar, des de Bank of America revisaven a l’alça el seu pronòstic pel creixement d’Espanya des del 2,8% del PIB fins al 3,2%.

Categories: General Tags: