Home > General > El juliol arrenca amb guanys

El juliol arrenca amb guanys

04/07/2017

En aquest inici de la segona meitat de l’any (i havent tancat la primera amb una alça de l’11,7% en el principal selectiu espanyol), després de les caigudes generalitzades de la setmana passada ocasionades pel possible canvi en les polítiques del Banc d’Anglaterra i, sobretot, del Banc Central Europeu, l’IBEX-35 repuntava i presentava un creixement de l’1,53%. Les principals borses europees, impulsades en part per la dinàmica positiva dels bancs i empreses lligades a les matèries primeres gràcies a les referències de la Xina, també presentaven guanys i confirmaven un repunt, amb el DAX alemany i el FTSE britànic propers als màxims històrics. Tot i això, la banca italiana resta al centre d’atenció, ja que després dels rescats de Vento Banca i Popolare di Vicenza podria ser el torn de Banca Carige.

Categories: General Tags: