Home > General > Lleugeres correccions

Lleugeres correccions

22/06/2017

Les borses europees, que iniciaven la jornada d’ahir amb forts descensos, aconseguien recuperar part de les pèrdues de la primera part del dia amb la publicació d’inventaris de petroli als EUA. Els inventaris de cru als Estats Units publicaven descensos de 2,45 milions de barrils (per sobre de l’estimació del consens que, se situava en 2,10 milions). A part, una altra dada que intentava animar el mercat la darrera sessió era les vendes d’habitatges de segona mà als Estats Units. L’increment durant el mes de maig era de l’1,1%, fet que significa una major activitat. Així doncs, amb un tancament europeu lleugerament a la baixa, Wall Street també registrava petites correccions. Quant al mercat de divises, l’euro escalava a màxims de l’any contra la lliura en un dia on l’economista en cap del Banc d’Anglaterra obria la porta a apujar els tipus d’interès.

Categories: General Tags: