Home > General > El petroli trenca mínims de l’any

El petroli trenca mínims de l’any

21/06/2017

Com ja hem vist més d’una vegada en les darreres sessions de cotització dels mercats europeus, tot i que la jornada començava amb alegria, a poc a poc els selectius anaven canviant de signe per acabar retrocedint lleugerament. Un dels principals motius d’aquest gir era el baix preu del petroli. Des de fa unes setmanes, la cotització del Brent marca una clara tendència que ahir registrava nous mínims de l’any. En menys d’un mes, l’or negre acumula caigudes al voltant del –15%. Les xifres de producció durant el mes de maig acceleraven les caigudes dels últims dies. De la mateixa manera, l’obertura en negatiu de Wall Street acabava de mantenir amb correccions els índexs europeus. Així doncs, sense grans referències macroeconòmiques a la vista, haurem d’estar atents a nous catalitzadors que captin l’atenció dels inversors.

Categories: General Tags: