Home > General > Inici de setmana

Inici de setmana

20/06/2017

El tipus als EUA està per sobre de l’1% per primer cop des del 2008 després de la darrera reunió de la Fed. La pujada no va ser una sorpresa. No obstant això, el to més hawkish de la Reserva Federal, sí. Segons els seus membres hi podria haver una nova pujada aquest any. A Europa, dos temes importants: Emmanuel Macron va aconseguir una clara majoria parlamentària a la segona volta de les eleccions. Per altra banda, l’Eurogrup ha desbloquejat el pagament de 8.500 milions a Grècia (necessaris per afrontar els venciments de juliol), després de la revisió de les reta-llades fetes. Conclusió: menys tensió política a Europa. El sector tecnològic seguia dèbil la setmana passada. Haurem de veure com transcorre aquesta setmana.

Categories: General Tags: