Home > General > Moviments setmanals

Moviments setmanals

17/06/2017

Tot i que els mercats de renda variable europea tancaven la darrera sessió setmanal en positiu, davant una setmana moguda, on el preu del petroli trontollava amb força, els principals selectius de la zona euro registraven rendiments acumulats lleugerament negatius. A part, diverses caigudes en valors del sector tecnològic nord-americà augmentaven el temor de noves correccions. Sense marxar d’aquest tipus de companyies, en la jornada d’ahir, Amazon tornava a deixar bocabadats els analistes. El gegant tecnològic realitzava la major adquisició fins a la data, amb compra de Whole Foods. Aquest moviment permetrà a la companyia de comerç electrònic introduir el primer peu al comerç tradicional d’alimentació. Per altra banda, als EUA, aquesta setmana la FED pujava els tipus d’interès. Tingueu en compte que el consens descompta una nova pujada abans de finalitzar l’any… Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: