Home > General > De menys a més

De menys a més

16/06/2017

Just al contrari que la jornada de dimecres, la darrera sessió de cotització anava de menys a més. Tot i que els mercats europeus no aconseguien tancar en positiu, el segon compàs de cotització servia per suavitzar les caigudes inicials. L’IBEX-35 tancava en -0,71%, l’Eurostoxx-50 en  -0,61% i el CAC-40 francès en -0,50%. De la mateixa manera, els mercats nord-americans obrien la sessió amb caigudes. Tot això després que Janet Yellen decidís realitzar una pujada en els tipus d’interès oficials. Pel que fa al mercat de divises, aquesta decisió mantenia l’eurodòlar en nivells d’1,1150 dòlars per euro. Per altra banda, l’augment d’inventaris de cru als EUA seguia pressionant el preu a la baixa. Desitgem que tan sols es tracti de petites correccions.

Categories: General Tags: