Home > General > Pendents de Yellen

Pendents de Yellen

15/06/2017

La jornada d’ahir deixava una sessió de més a menys en els mercats de renda variable europea. Tot i una bona obertura de dia, la publicació d’inventaris de petroli trencava la tendència a l’alça inicial. Les previsions del consens no es complien i les existències de cru marcaven nivells per sobre de l’esperat. En aquest context, el WTI registrava caigudes superiors al 3,5%. De la mateixa manera, el barril de Brent marcava nivells per sota dels 47 dòlars. Una menor deman­da podria ser un dels primers indicadors d’alentiment del creixement. Per altra banda, atents a la decisió per part de la Reserva Federal sobre la possible pujada de tipus d’interès, els índexs de referència nord-americans es mantenien plans a tancament europeu. Avui veurem la reacció dels inversors.

Categories: General Tags: