Home > General > Nova pujada de tipus ?

Nova pujada de tipus ?

14/06/2017

La darrera sessió de cotització servia perquè Europa recuperés part del perdut dilluns. L’índex MIB italià destacava com  un dels més positius. El punt negatiu el posava el FTSE 100 anglès, que retrocedia lleugerament. Un dels motius era que la indústria britànica demanava a May que reconsiderés els plans per abandonar la Unió Europea. Als Estats Units d’Amèrica, el dia abans de la compareixença de Janet Yellen, els mercats es mantenien tenyits de verd a tancament europeu. El consens descomptava una probabilitat de pujada de tipus del 97% per avui. D’a­questa manera, el tipus d’interès oficial dels EUA se situaria en l’1,25%. Ahir, l’apreciació de l’euro semblava prendre’s un descans en espera de nous catalitzadors.

Categories: General Tags: