Home > General > Dilluns de feblesa europea

Dilluns de feblesa europea

13/06/2017

L’inici de setmana arrencava sense força als mercats de valors europeus. L’ibex-35 era un dels selectius més castigats durant la jornada d’ahir. D’altra banda, amb la prohibició per part de la CNMV de “vendre en curt” Liberbank durant el període d’un mes, permetia al valor revaloritzar-se per sobre del +40%. En espera de la reunió de dos dies que inicia avui mateix la Reserva Federal dels Estats Units d’Amèrica, en el mercat de divises, l’euro es mantenia pla, en nivells d’1,12 respecte del bitllet verd. Pel que fa als mercats de Wall Street, els principals índexs es mantenien en signe negatiu a tancament europeu. Per últim, sense oblidar-nos del petroli, en la darrera sessió veiem el barril de Brent rebotar en preu després de veure’s pressionat a la baixa per sota dels 48 dòlars per barril. A tancament europeu l’or negre registrava 48,80 dòlars per barril.

Categories: General Tags: