Home > General > Principals mercats amb poca direcció

Principals mercats amb poca direcció

01/06/2017

Ahir va ser la darrera sessió de maig, que es va tancar en general sense cap rumb en concret. L’IBEX-35, el DAX-30 i l’Eurostoxx cotitzaven tot just en positiu i els americans a mitjan sessió van operar en negatiu. Com ja estem acostumats, els sospitosos habituals que van llastar la sessió van ser el sector financer, el sector petrolier i el sector de l’automòbil. Cal destacar que Deutsche Bank va iniciar el procés de venda de la seva filial a Polònia dins del seu pla de vendre els actius considerats no estratègics. Banco Popular perdia un 6,31%. Si aquest no troba comprador, hauria d’optar per una resolució ordenada. El preu del petroli va viure caigudes notables davant els temors d’un excés d’oferta del cru en l’àmbit global, a pesar del compromís de saudites i russos de reduir els inventaris globals. El tipus de canvi eurodòlar tornava a decantar-se a favor de la divisa europea cotitzant prop d’1,1240.

Categories: General Tags: