Home > General > Sense alegria

Sense alegria

31/05/2017

Els mercats de renda variable europea tornaven a patir inestabilitat política. Si alguns pensaven que la victòria a França de Macron portaria un llarg període de tranquil·litat, sembla que estava equivocat. Les especulacions sobre unes eleccions anticipades a Itàlia se situaven en el punt de mira dels inversors d’arreu del món. A part, no s’ha d’oblidar que també apareix al calendari una de les cites més importants abans de finalitzar l’any: les eleccions d’Alemanya. A tot això s’ha de sumar que en un futur més proper ens trobarem amb les noves eleccions del Regne Unit, on una disminució del suport a May podria dificultar les negociacions del Brexit. Finalment, deixant de banda Europa, amb el retorn de l’activitat als Estats Units, la jornada d’ahir, reactivava les correccions en el preu del cru trencant els 52 dòlars per barril.

Categories: General Tags: