Home > General > Dilluns sense Wall Street

Dilluns sense Wall Street

30/05/2017

La jornada d’ahir mantenia en to mixt els principals mercats de renda variable europeus. A nivell global, els volums de trading no eren elevats atès que Wall Street va estar tancat per festiu del Memorial Day. Això sí, aproximant-nos a la possible nova pujada de tipus als EUA, les borses de nord-americà segueixen de celebració. Tot i mostrar publicacions macroeconòmiques una mica més dèbils, l’S&P500 tancava divendres passat situant-se novament en màxims històrics. En canvi, a Europa, tot i mostrar unes dades macro boníssimes, els selectius han perdut pistonada des de la victòria de Macron. On apareixia més moviment era en la cotització del cru. Les especulacions sobre si allargarien o no el període de reta-llades en la producció ens oferia una muntanya russa pel que fa al preu del Brent dels darrers dies.

Categories: General Tags: