Home > General > Tarannà baixista

Tarannà baixista

27/05/2017

Els principals mercats europeus van protagonitzar una sessió amb un tarannà baixista. Van tornar a ser els sospitosos habituals els que més van patir: el sector financer i el sector de l’automòbil. Unes dades positi­ves de vendes d’au­tomòbils a la Xina no eren suficients per animar un sector contagiat pels escàndols de les emissions dels dièsel (Diesel Gate) i per les declaracions del president Trump sobre la indústria automobilística alemanya. A nivell de dades volem  destacar la primera revisió del PIB del primer trimestre dels Estats Units que va mostrar un creixement de l’1,2%. El consens esperava un 0,9%. Aquesta millora va venir impulsada especialment per un major consum privat i en menor mesura pel comportament del sector exterior. També es van conèixer les comandes de béns duradors del mes d’abril. Aquestes van ser pitjor que les del mes de març, però superiors al que s’esperava el consens d’analistes. El canvi es va situar en 1,12 dòlars per euro.

Categories: General Tags: