Home > General > Mercats força tranquils

Mercats força tranquils

26/05/2017

Un cop la temporada de resultats pràcticament finalitzada els mercats s’estan comportant de forma relativament estables. Dimecres a la nit es van donar a conèixer les actes de la Reserva Federal (FED). La majoria dels seus membres (i) van dir que seria apropiat pujar els tipus d’interès, (ii) van recolzar un pla per reduir gradualment el balanç de la FED, (iii) van comentar que les expectatives de creixement de beneficis per al 2017 són robustes i (iv) van destacar que la inflació està prop de l’objectiu del 2% de la FED. Ahir també es van reunir els membres de l’OPEC (Petroli). Es podria seguir allargant les retallades de producció de cru. La reta-llada actual d’1,8 milions de barrils al dia. La intenció és reduir els inventaris de petroli de l’OCDE. L’eurodòlar tornava a passar la barrera de l’1,12. Destacar que els actius que millor comportament van tenir al mercat van ser els sectors més defensius, com utilities i telecos. Els sectors més cíclics, com el financer, automòbil o materials van ser més baixistes.

Categories: General Tags: