Home > General > Poc moviment als mercats

Poc moviment als mercats

25/05/2017

La jornada d’ahir va ser una jornada sense cap rumb clar ni sense grans moviments al mercat. Per exemple, l’IBEX-35 va acabar cedint un 0,08% preservant els 10.900 punts. Els principals bancs espanyols, com Santander o BBVA, van cotitzar de forma tranquil·la. En canvi, Banco Popular va seguir degotant en espera de saber quin serà el seu desenllaç. De la jornada també es important esmentar que una de les principals agències de crèdit va decidir rebaixar la qualitat de gegant asiàtic (la Xina) per temors sobre la quantia de deute. El sector de l’automòbil torna a estar de moda per la temàtica de les emissions dels motors dièsels. Dimarts va ser el torn del grup italo-americà FIAT i ahir va ser el torn de el grup alemany Daimler. Pel que fa a les divises, el tipus de canvi euro-dòlar es va mantenir relativament estable prop d’1,1180. Al tancament d’ahir es van donar a conèixer les minutes de la Reserva Federal. Les comentarem a l’article de demà!

Categories: General Tags: