Home > General > L’IBEX-35, al capdavant

L’IBEX-35, al capdavant

24/05/2017

El selectiu espanyol IBEX-35 va ser un dels mercats amb millor comportament de la sessió d’ahir, impulsat principalment pel sector financer. El Santander va rebotar un 2,30%, Caixabank el 2,74% i BBVA el 2,06%. En canvi, Banco Popular va retrocedir un 0,57%. Aquest últim està en espera de quin dels altres bancs decideix comprar-lo. La decisió de si ho fan s’hauria de conèixer abans de final de mes. La resta de mercats europeus també van optar per pujades, encara que aquestes van ser poc moderades. Els mercats, igual que ha passat en anteriors ocasions, es van mostrar insensibles a un esdeveniment tan trist com l’atemptat de Manchester. El dòlar va reprendre el pols respecte de l’euro i va avançar fins a 1,1198.

Categories: General Tags: