Home > General > Dia sense gaire rumb

Dia sense gaire rumb

23/05/2017

Els principals mercats europeus es van debatre entre els números verds i vermells. Un dels sectors més castigats de la jornada va ser el sector financer, especialment amb el banc Popular, presidit per Emilio Saracho. Aquest va cedir prop del 3%. Bancs com el Santander perdien prop del 2%. Van sorgir els rumors que el Santander podia ser un ferm candidat a adquirir Popular (no és la primera vegada que apareixen aquests rumors). Pel que fa a resultats corporatius del primer trimestre del 2017, cal comentar que  pràcticament totes les empreses de l’S&P-500 han publicat resultats. Més del 70% han sorprès positivament. La campanya europea de resultats també ha sorprès favorablement. Ahir quant a divises destaquem el moviment alcista de l’euro respecte al dòlar, situant el canvi a 1,1243. Part d’aquest rebot va venir incentivat pels comentaris d’Angela Merkel. La cancellera alemanya va assegurar que el responsable del gran superàvit comercial del seu país és una divisa europea massa dèbil.

Categories: General Tags: