Home > General > Setmana moguda

Setmana moguda

20/05/2017

El tancament de setmana venia acompanyat d’una lleugera recuperació en la majoria de parquets europeus. De la mateixa manera, al tancament europeu Wall Street mostrava repunts superiors al 0,50%. A més, l’índex de referència del Brasil, l’Ibovespa, recuperava part del retrocés que patia durant la jornada de dijous (-8,8%), quan el seu president, Michel Temer, era acusat de pactar un pagament de suborn. Quant a les matèries primeres, el preu del petroli rebotava lleugerament al final de setmana. Per part de les divises, l’euro seguia l’escalada contra la moneda nord-americana. Aquesta setmana ha estat força positiva per a l’euro, amb un punt de partida en nivells d’1,0931 dòlars per euro i tancant ahir a 1,12.

Categories: General Tags: