Home > General > La política difumina les bones dades macroeconòmiques

La política difumina les bones dades macroeconòmiques

19/05/2017

Durant el dia d’ahir sumàvem la segona jornada consecutiva de caigudes en els principals parquets de la zona euro. I és que darrerament els esdeveniments polítics són els que marquen el rumb dels mercats de renda variable. Mentre que dimarts passat Donald Trump era el màxim protagonista (acusat de compartir informació confidencial amb els russos), ahir era el torn del president del Brasil, Michel Temer. En aquest cas, una suposada gravació en què Temer obstruïa la justícia comprant el silenci d’un diputat corrupte. L’oposició demanava la dimissió del president. Per sort, no totes les notícies eren dolentes, l’índex de la Reserva Federal de Filadèlfia de maig se situava en 38,8 davant el 18,5 esperat pel consens. Aquesta dada relaxava una mica la pressió als mercats europeus, que acabaven tancant lleugerament a la baixa.

Categories: General Tags: