Home > General > Frenada generalitzada

Frenada generalitzada

18/05/2017

La darrera jornada de cotització destacava per una forta recollida de beneficis als principals parquets de renda variable europea. Des de bon inici de dia, els mercats de la zona euro registraven lleugeres caigudes que empitjoraven en el segon compàs de cotització. Un dels arguments que justificava aquest mal comportament era les turbulències polítiques que provenien dels Estats Units. El president rus, Vladímir Putin, oferia durant el dia d’ahir revelar una transcripció de la conversa mantinguda la setmana passada entre Donald Trump i el cance­ller rus en què el president dels Estats Units hauria compartit informació confidencial. Molts posen en dubte la gestió que pot dur a terme el president de la major potència mundial. Tot això s’acompanyava d’una nova apreciació de l’euro respecte al dòlar.

Categories: General Tags: