Home > General > França torna a les urnes

França torna a les urnes

06/05/2017

Les correccions en el preu del petroli i les matèries primeres (a causa de la preocupació sobre la fluixa demanda de la Xina) servien de fre per als mercats a primera hora d’ahir. Tot i això, gracies a la bona dada d’atur als EUA, els parquets reaccionaven mostrant-se en positiu. La fortalesa del mercat laboral nord-americà reflectia una taxa d’atur del 4,4% davant el 4,6% esperat pel consens. Aquesta bona publicació donava suport a l’expectativa d’un augment de tipus d’interès al juny per part de la Reserva Federal. Pel que fa a Europa, demà tornarem a tenir cita política al país veí. Macron i Le Pen es juguen la presidència de França. Després del darrer debat televisiu tot sembla indicar que Macron hauria de ser el candidat més votat. Aquest seria l’escenari d’estabilitat que desitja la renda variable… Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: