Home > General > Setmana d’alegria

Setmana d’alegria

29/04/2017

En molts dels selectius, les bones dades macroeconòmiques de l’eurozona permetien el tancament de la millor setmana de l’any. Dades com les de l’IPC de l’eurozona o el PIB dels EUA marcaven la jornada d’ahir. La xifra de més impacte als mercats era la publicació de la inflació a la zona euro que superava l’estimació del consens de mercat en situar-se en el +1,9%. Amb menys alegria llegien el creixement trimestral del PIB nord-americà. La xifra reconeixia una frenada del creixement al +0,7%, per sota de l’1,2% previst. Com ja hem comentat en altres ocasions, la temporada de resultats segueix situant-se en el focus d’atenció dels analistes. Divendres era el torn de les tecnològiques Alphabet (matriu de Google) i Amazon. Els beneficis del primer trimestre del 2017 creixien un +29% i +26% respectivament. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: